|
|
Lån  


 
Annonce:


Malmö Reptilcenter


Slanger, edderkopper, øgler, krokodiller og silkesaber kan børnene ser i det 500m2 store terrari. Krybdyr og dyr i alle former finder man på Terrariet i Folkets park. Den mest kendte beboer i Terrariet er arapapegøjen Douglas. Douglas kan sige 50 ord, steppe og vinke med den ene fod, når man siger farvel.


Malmö Reptilcenter

Adresse: Norra Parkgatan 2A (i Folkets park), 21422 Malmø

Telefon: +46 40 30 52 37

Transport: Bus 5 eller 32 til Folkets park

Hjemmeside: Malmö Reptilcenter

Malmöhus slott – Historien midt i Malmø


Malmøhus slott er et af de bedst bevarede renæssanceslotte i hele Norden. Børnen kan få en fornemmelse af, hvordan livet var for en fange i 1500-tallet nede i fangekældrene og komme op til kanontårnene fra 1530-tallet. Udover den faste udstilling om Malmø gennem tiden, så er akvariet med levende fisk og krybdyr altid et sikkert hit hos de mindste.


Malmöhus slott

Adresse: Malmöhusvägen, 21118 Malmø

Telefon: +46 40 34 44 37

Transport: Bus 3 og 32 til Tekniska museet.

Hjemmeside: Malmöhus slott


Folkets park


I den grønne oase har malmøboere i mange år festet, kørt i karrusel og meget andet. I Noahs Ark kan man kæle med kaniner og klappe grise og ikke mindst ride på ponyer. Om sommeren er soppebassinet og den store legeplads populære mødesteder for børnefamilier.


Folkets park

Adresse: Amiralsgatan 35, 21155 Malmø

Hjemmeside: Folkets park

Information på sider:

Malmø kunstmuseum - Malmø Arena - Malmø lufthavn - Malmø spisesteder - Rejser & Ferie - Over øresundsbrn - Transport til Malmø - Sev&lig;rdigheder Malmø - Shopping Malmø - Katrinetorp - Malmø for børn - Malmø opera - Koggmuseet - Kort over Malmø - Vejret i Malmø - Feriebolig i Sverige - Malmøhus - Malmø festival - Malmø historie - Hoteller i Malmø - Du er her: Malmø - Malmø -