|
|
Lån  


 
Annonce:


Malmø for børn

Malmö Reptilcenter


Slanger, edderkopper, øgler, krokodiller og silkesaber kan børnene ser i det 500m2 store terrari. Krybdyr og dyr i alle former finder man på Terrariet i Folkets park. Den mest kendte beboer i Terrariet er arapapegøjen Douglas. Douglas kan sige 50 ord, steppe og vinke med den ene fod, når man siger farvel.


Malmö Reptilcenter

Adresse: Norra Parkgatan 2A (i Folkets park), 21422 Malmø

Telefon: +46 40 30 52 37

Transport: Bus 5 eller 32 til Folkets park

Hjemmeside: Malmö Reptilcenter

Malmöhus slott – Historien midt i Malmø


Malmøhus slott er et af de bedst bevarede renæssanceslotte i hele Norden. Børnen kan få en fornemmelse af, hvordan livet var for en fange i 1500-tallet nede i fangekældrene og komme op til kanontårnene fra 1530-tallet. Udover den faste udstilling om Malmø gennem tiden, så er akvariet med levende fisk og krybdyr altid et sikkert hit hos de mindste.


Malmöhus slott

Adresse: Malmöhusvägen, 21118 Malmø

Telefon: +46 40 34 44 37

Transport: Bus 3 og 32 til Tekniska museet.

Hjemmeside: Malmöhus slott


Folkets park


I den grønne oase har malmøboere i mange år festet, kørt i karrusel og meget andet. I Noahs Ark kan man kæle med kaniner og klappe grise og ikke mindst ride på ponyer. Om sommeren er soppebassinet og den store legeplads populære mødesteder for børnefamilier.


Folkets park

Adresse: Amiralsgatan 35, 21155 Malmø

Hjemmeside: Folkets parkKategorier på sider:

Hoteller i Malm Malm for brn Shopping Malm Over resundsbrn Malm opera Katrinetorp Malm festival Malm diverse Transport til Malm Vejret i Malm Sevrdigheder Malm Malm lufthavn Malm Arena Feriebolig i Sverige Malmhus Malm spisesteder Rejser & Ferie Koggmuseet Malm historie Malm kunstmuseum Kort over Malm


 Du er her: Malmø - Netannoncer Malmø -